Kérdések és válaszok

CP | General

Első lépések és használati útmutató a GfK Smartscan alkalmazáshoz A letöltéshez kattintson IDE

A felmérés során a termékeken megtalálható vonalkódot kérjük leolvasni az alkalmazás segítségével. A vonalkód nem tartalmaz minden információt, amire szükségünk van (pl. termék ára, promóciós vásárlás, stb.), ezért ezeket az adatokat az eszköz képernyőjén megjelenő kérdések segítségével tudják rögzíteni.  Az olyan termékeket, ahol nincs vonalkód (pl. pékáru, zöldség, gyümölcs), külön menüpontban tudja rögzíteni.  Az Önök háztartása által rögzített adatok Wifi vagy mobilinternet segítségével jutnak el a GfK adatbázisába. 
A kutatásban történő részvétel önkéntes, bármikor indoklás nélkül megszüntethető. A háztartáspanellel történő együttműködés nem jelent semmilyen további kötelezettséget. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, a panelba történő belépés után nem kérjük, hogy változtassa meg addigi vásárlási szokásait (pl. vásároljon több "akciós csomagot”), sőt…
  • Minden új Háztartásunkat a SmartScan alkalmazás letöltése után 100 bónuszponttal jutalmazzuk
  • Hetente a vásárlási adatok beérkezése után 14 pontot írunk jóvá pontegyenlegén
  • Havonta újabb 40 pontot adunk, ha az adott hónapban minden héten rögzített vásárlást
  • A wifi ill. mobiladat használatot további 100 ponttal kompenzáljuk évente
  • Ha egyéb, általunk kiküldött kérdőívet is visszaküld kitöltve, akkor az adott kérdőíven szereplő pontszámot is hozzáadjuk egyenlegéhez
Így 1 év alatt min.1400 pont gyűjthető össze. 
  • A fentieken kívül évente kétszer ajándékutalványokat sorsolunk a rendszeresen együttműködő Partnereink között, Háztartásonként 10.000.- Ft értékben.
A regisztrációt követő első hónap után, amennyiben minden héten rögzített vásárlást, meglepjük egy kis ajándékkal is. Pontegyenlegértesítőt kétszer küldünk 1 évben, tavasszal és ősszel, ekkor tudja pontjait átváltani a katalógusunkban található értékes ajándékokra. Felméréseinkhez folyamatosan keresünk új háztartásokat, ezért ha környezetükben (családi, rokoni, baráti körükben, lakóházukban, munkahelyükön) van olyan Háztartás, aki kedvet érez a velünk történő együttműködéshez, kérjük, adja meg elérhetőségeinket az Ön által ajánlott háztartásnak - haztartaspanel@gfk.com vagy 06 80 911 056 ingyenesen hívható zöldszámunk 10h és 18h között -, hogy fel tudja velünk venni a kapcsolatot. Ha e-mailt ír nekünk, mindenképpen adja meg az Ön háztartásszámát és nevét, hogy tudjuk, ki az „Ajánló háztartás”.   Mi ezt követően regisztráljuk az Ön által ajánlott háztartást, és ha adataik megfelelnek azoknak a szempontoknak, amelyek alapján partnereket keresünk, aktiváljuk őket. Az Önök közreműködését bónuszpontokkal jutalmazzuk: amennyiben az ajánlott háztartás eredményesen együttműködik (legalább 3 hónapon keresztül rögzíti nekünk a vásárlásait), az Ön virtuális számlájánjóváírunk annyiszor 100 pontot, ahány együttműködő új háztartást beszervezett nekünk. 
Ha értesít bennünket arról, hogy pl. jövő héten elutazik vagy 2 hét múlva 3 hétig kórházban lesz, de utána ismét tudja rendszeresen rögzíteni az adatokat, ugyanúgy jóváírjuk a 12 pontot egyenlegén. Kérjük, ilyen esetekben mindenképp tudassa velünk, hogy melyik héten és miért nem tud adatot küldeni nekünk, hogy információnk legyen arról, miért nem rögzít vásárlásokat.  Lehetősége van az alkalmazáson keresztül is jeleznie nekünk, de értesíthet minket telefonon: 06 80 911 056 és e-mailen is haztartaspanel@gfk.com.
Évente kétszer küldünk pontegyenleg-értesítőt Önnek, de ha időközben is érdekelné, hogy hány pontot gyűjtött össze, hívja ingyenesen hívható zöldszámunkat (itt üzenetrögzítő is működik), adja meg háztartásszámát, telefonszámát, és visszahívjuk illetve kérés esetén a kimutatást elküldjük Önnek.
Ha nem váltja be pontjait, az addig összegyűjtött pontok megmaradnak és automatikusan hozzáadódnak majd a következő időszakban gyűjtött pontokhoz. Ha az egyenlegértesítő megérkezésekor pár pont hiányzik csak a kiválasztott ajándékhoz, azt megelőlegezzük - amennyiben rendszeresen érkeznek Öntől a vásárlási adatok.
Évente kétszer a pontegyenleg- értesítő kiküldése után Önnek lehetősége van arra, hogy beváltsa összegyűjtött pontjait: e-mail címmel nem rendelkező Háztartásaink az egyenlegértesítővel együtt postán kapnak egy ún. Ajándékválasztó lapot. Amennyiben szeretné beváltani a pontjait, telefonon is leadhatja rendelését (06 80 911 056) vagy ha van rá lehetősége e-mailen is elküldheti nekünk választását háztartásszáma és neve feltüntetésével illetve az Ajándékválasztó lapot kitöltve postai úton is visszaküldheti az ingyenesen feladható válaszborítékban. E-maillel rendelkező Háztartásainknak – amennyiben megadták nekünk e-mail címüket – e-mailen küldjük ki a pontegyenlegértesítőt. A kiválasztott ajándékot a visszaküldési határidő után 1-1,5 hónapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önnek. Ha szeretné továbbgyűjteni a pontokat, akkor nem kell semmit tennie, egyenlegéhez automatikusan hozzáadódnak az ezt követő időszakban gyűjtött pontjai.
Ilyen esetben a terméket a szállítólevéllel együtt (amit a csomagban talál, amikor kézhez kapja) Inverz Csomag Plusz-ként küldje vissza Intézetünk címére, és kicseréljük a terméket vagy választhat helyette ugyanolyan értékben másikat.
Az együttműködést indoklás nélkül bármikor felmondhatja. Reméljük, ez minél később fog megtörténni. Természetesen, az együttműködés felmondásáig összegyűjtött pontjai nem vesznek el: a soron következő egyenlegértesítőt ez esetben is postázzuk Önnek és beválthatja pontjait ajándékra.
Ha az Önök közreműködésével új háztartáspaneltagot köszönthetünk, azt Önnek bónusz-pontokkal jutalmazzuk: amennyiben az ajánlott háztartás eredményesen együttműködik (legalább három hónapon keresztül rögzíti a vásárlásait), virtuális számláján jóváírunk annyiszor 100 pontot, ahány együttműködő új háztartást beszervezett nekünk.
  • Regisztrációhoz kattintson IDE
A kutatásban történő részvétel önkéntes, a háztartás indoklás nélkül bármikor, írásos formában (e-mailben vagy levélben) kérheti paneltagságának megszüntetését, ekkor háztartását inaktiváljuk rendszerünkben és ezzel paneltagsága megszűnik.
Adatvédelmi és adatkezelési elveinkről bővebben az Adatvédelem, adatkezelés részben olvashat.