Česta pitanja

CP | General

GfK je jedna od najvećih istraživačkih tvrtki u Hrvatskoj i jedna od najvećih u svijetu. GfK Hrvatska posluje duže od 17 godina u području marketinga i istraživanja. Više o tvrtki možete pronaći na Internet stranici http://www.gfk.com/hr-hr/.
Panel kućanstava (GfK Consumer Panel) je istraživanje koje GfK provodi po standardiziranoj metodologiji u više od 20 zemalja.  Panel kućanstava prikuplja podatke o kupovinama robe široke potrošnje, te koristeći inovativne tehnologije agregira prikupljene informacije u nalaze i preporuke koje tvrtkama pomažu da unaprijede svoju ponudu i izbor potrošača.
GfK SmartScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK za potrebe istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupovini robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava.
Informacije o Vama i Vašem kućanstvu su nam potrebne zbog pravilne statističke raspodjele uzorka. Podaci koje nam dostavite neće biti tretirani pojedinačno već skupno, zajedno sa podacima ostalih sudionika SmartScan projekta. GfK poduzima sve organizacijske i tehničke mjere u cilju zaštite Vaših osobnih podataka. Ovo uključuje tehničke, fizičke i administrativne mjere osiguranja. Svi prikupljeni podaci će biti šifrirani i sigurno preneseni na server.  Prikupljeni podaci čuvaju se na serverima GfK. Pristup prikupljenim podacima samo i isključivo imaju zaposlenici GfK u okviru postojećih obveza povjerljivosti. Svi podaci koje biste nam dostavili su strogo povjerljivi i bit će tretirani kao poslovna tajna.
Ukoliko se netko od Vaših prijatelja ili poznanika želi uključiti u naš projekt, dovoljno je ulogirati se na naš portal te pod opcijom  Vaš nalog kliknuti Preporučite kućanstvo i upisati  e-mail adresu zainteresirane osobe. Mi ćemo se potruditi  da osobe koje ste preporučili  dobiju sve potrebne upute o SmartScan-u u najkraćem mogućem roku, kao i da Vi budete adekvatno nagrađeni za svoj trud.
Panel kućanstava je kontinuirano istraživanje i u Hrvatskoj traje već 17 godina. Vaša odluka da s nama podijelite informacije o kupovinama svog kućanstva je dobrovoljna i Vi odlučujete koliko će naša međusobna suradnja trajati. Tijekom spomenute suradnje GfK ni na koji način neće utjecati na Vaše kupovne navike (neće utjecati na to koliko kupujete, što, kada, gdje…). Svrha ovog istraživanja je da objektivno sagleda ponašanje potrošača u Hrvatskoj, a ne da utječe na formiranje tržišta.
Sudjelovanje u SmartScan istraživanju je dobrovoljno i kućanstvo može u bilo kojem trenutku prekinuti suradnju. Dovoljno je da nas o Vašoj odluci o prestanku suradnje obavijestite na besplatan telefonski broj (0800 203 203) ili nam pošaljite mail (panel.kucanstva@gfk.com).

Narudžbe skupljamo zaključno sa zadnjim danom u mjesecu ,a isporuka je do kraja sljedećeg mjeseca. Uslijed otežane situacije zbog korona virusa može doći do dužeg čekanja poklona, ali ukoliko bude kašnjena biti ćete na vrijeme obaviješteni.

Od velike nam je pomoći slikanje i slanje računa radi lakšeg utvrđivanja proizvoda.