GfK Consumer Panel Services wordt onderdeel van YouGov!

16.01.2024

We zijn blij om te kunnen aankondigen dat GfK's Consumer Panel Service officieel deel uitmaakt van YouGov, een toonaangevend bedrijf op het gebied van online marktonderzoek en data-analyse met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijde activiteiten.

Nu we aan onze uitdaging met YouGov beginnen waarbij we onze krachten zullen bundelen, willen we graag bevestigen dat we ons zullen blijven inzetten om jullie, de panelleden, dezelfde hoogwaardige ervaring te bieden.

Er zullen geen onmiddellijke veranderingen zijn in de manier waarop jij jouw gegevens deelt of wat betreft de voordelen die jij momenteel ontvangt. De ondersteuning van ConsumerPanel panelleden blijft in handen van hetzelfde toegewijde ConsumerPanel team.

Op langer termijn richt YouGov zich op het verder ontwikkelen van onze platforms en het verbeteren van de algemene ervaring van panelleden, zodat het voor jou makkelijker en leuker dan ooit wordt om jouw inzichten te delen.

Als jij vragen hebt over onze overstap naar YouGov, staan wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kan ons nog steeds bereiken via portal.nl@gfk.com of ons gratis nummer 0800 14 986.

 

Terug