FAQ

Registrering af indkøb:

CP DK/SE Scanning

 • Fødevarer (alle slags)
 • Drikkevarer (alle slags, både med og uden alkohol)
 • Personlig pleje (f.eks. cremer, shampoo, bodyshampoo, hårfarve, make-up, hygiejnebind m.v.)
 • Husholdningsartikler/rengøringsartikler (f.eks. opvaskemiddel, toiletpapir, køkkenruller m.v.)
 • Babyartikler (f.eks. bleer, frugtmos, mælkeerstaning, grød m.v.)
 • Aviser, blade og magasiner (alle slags)
 • Cigaretter og andet tobak (f.eks. Cecil, Kings, Look, Prince m.v.)
 • DanskeSpil inkl. online/WEB (alle spil og skrabespil)
 • Håndkøbsmedicin (alle slags)
 • Naturlægemidler (alle slags)
 • Kosttilskud (alle slags)
 • Vitaminer og mineraler (alle slags)
 • Blomster og planter (alle slags)

Du anvender vores app til smartphone og tablets ”GfK stegkodescanner”. Er I flere personer der handler, kan alle i husstanden downloade app'en, så alle varer bliver scannet. App’en kan eventuelt benyttes i kombination med en computer til at registrere dine indkøb. Har du brug for en guide til at scanne, så læs vores quickguide her.

Du indscanner dine dagligvareindkøb med en app, og overfører derefter de indscannede varer til indkøbsdagbogen. Varer uden stregkode, f.eks. frugt og grønt, registreres manuelt i indkøbsdagbogen.  
Tryk på knappen Start registrering. Herefter registreres dine indkøb i 3 trin pr. indkøbssted: 

 1. Først registrerer du indkøbsstedet, hvor du har handlet, og her udfyldes bl.a datoen og prisen på indkøbet. 
 2. Herefter registrerer du dine indkøb af de varer, som du har indscannet og overført, og som er købt ved det igangværende indkøbssted. 
 3. Til sidst registreres de varer uden stregkode eller i løs vægt, som er købt ved det igangværende indkøbssted. 

Ovenstående 3 trin gentages pr. indkøbssted, hvor du har handlet. 
Download vores guide her 
Det er individuelt hvor lang tid du bruger på at registere dagligvarer, men det tager i gennemsnit 10-15 minutter om ugen. Det er utrolig vigtigt, at alle husstandens varer og indkøbsture bliver scannet og registreret.

En GfK uge forløber fra mandag - søndag. Det vil sige, at alle dine indkøb fra ugen skal være registreret senest mandag i den efterfølgende uge.
En gang om ugen (som regel tirsdag) henter GfK de registrerede indkøb fra indkøbsdagbogen samt tildeler point, og din dagbog vil efterfølgende være tom.

Hvis du er på ferie, syg eller har anden fravær, så skal du registrere det under menuen ”Fravær”. Så kan vi se, at du fortsat er aktiv i panelet og samtidig fordi du opnår fraværspoint.

Point og præmier

CP DK/SE Rewards

For de uger, du registrerer indkøb i Mini-Danmark, modtager du 100 point. 
Registrering af fravær (hele uger uden indkøb) i form af ferie eller sygdom giver 50 point. Disse tildeles 1 gang om måneden. Vi giver point for registreret indkøbsdata samt registreret fravær hver tirsdag. 

Læs mere om præmier her

Ja, du modtager:

 • Opstartsbonus (300 point) ved hurtig opstart
 • Loyalitetsbonus som tildeles hvis du har været aktiv en måned i træk. Du kan tjene op til 1500 ekstra loyalitetspoint pr. år
 • Ekstra point for at besvare ekstraundersøgelser
 • Point eller gavekort hvis du vinder konkurrencer

Du kan læse mere om point her

Du kan bestille præmier for dine point når du ønsker. Vores præmiebutik er fyldt med gavekort samt lækre produkter, som bliver leveret hjem til dig. 

Deltagelse i panelet:

CP DK/SE Panel

Din indkøbsdata bruges i markedsundersøgelser, hvor GfK laver strategisk rådgivning om indkøbsadfærd, trends og strømninger til aktører i den danske dagligvarehandel. Vores kunder er både supermarkedskæder og dagligvarebutikker samt producenter. 
Denne information hjælper dem til at levere bedre produkter og dagligvarer til forbrugere på markedet. 

Vi hverken ringer eller skriver mails til dig. Dit medlemskab består i ugentligt at registrere dine indkøb, når det passer dig. Du vil modtage en indkøbsreminder pr. mail hver uge, invitationer til konkurrencer og ekstraundersøgelser samt e-mails ved anden vigtig information. 

Udmelding sker via denne side.
Du skal indløse dine point senest 3 måneder efter udmeldelsen, hvorefter tilbageværende point bortfalder. Hvis du har en stregkodescanner, skal denne sendes retur til os. Vi vil anbefale, at du indløser dine point inden du sender stregkodescanneren retur.

 

GfK er underlagt EU’s persondataforordning (GDPR), som sikrer at dine personoplysninger er beskyttet.  Alle dine personlige oplysninger er fortrolige og kun registreret hos GfK. De bruges kun i segmenteringer og indgår derfor anonymt i databehandling