Om GfK

Hvorfor være medlem af GfK's paneler?

Som medlem af GfK’s paneler, er du med til at præge udviklingen i den danske dagligvarehandel. Når du scanner varerne i din kurv og fortæller os årsagen til indkøbsturen, påvirker du hvordan dit indkøbssted skal se ud og hvilke produkter du finder på hylden.

Viden om dine indkøbsvaner er guld værd for de danske supermarkeder, butikker og producenter, der udvikler sig på baggrund af din adfærd. Hver uge registrerer du dine indkøb via en app på din smartphone eller tablet, hvorefter vi analyserer dine indkøbsvaner.

Hvem er GfK?

I GfK Danmark, bruger vi data til at give strategisk rådgivning om indkøbsadfærd, trends og strømninger, til de største aktører i danske dagligvarebutikker med det formål at udvikle dagligvarehandelen i Danmark. 

GfK er en af verdens største analysevirksomheder, med aktiviteter i mere end 100 lande. Vi analyserer alt fra medievaner og teknologi til retail salg, samt finansielle emner. I Norden har vi specialiseret os i analyser af indkøbsvaner og adfærd. Vores dygtige analysekonsulenter går i dybden med det data, som panelmedlemmer registrerer. Vi er derfor hele tiden opdateret på indkøbsadfærd, trends og udviklingen i den danske dagligvarehandel