Ce este Panelul de Gospodării?

Panelul de gospodării GfK reprezintă cel mai relevant instrument de monitorizare a cumpărăturilor reale ale gospodăriilor din Europa. În România, GfK deține exclusivitate pentru această metodologie de monitorizare a informațiilor despre consum. La acest studiu participă peste 100.000 gospodării din Europa care transmit, cu ajutorul telefoanelor mobile inteligente sau a scanerelor, informații despre bunurile de larg consum achiziționate și consumate în fiecare zi. Aria de expertiză acoperă între 70 și 90 de categorii de produse în fiecare din cele 27 de țări europene în care suntem prezenți și unde operăm sub aceeași metodologie de cercetare la cel mai înalt standard, fapt ce face posibilă realizarea de comparații continue și exacte între țări. 

Ce oferim?

  1. Oportunitatea să devii membru al Clubului Panelului de Gospodării cu peste 6.000 de participanți și să fii recompensat pentru această activitate.
  2. Cadouri pentru activitatea realizată, alese de tine din catalog, în schimbul punctelor acumulate.
  3. Prilejul de a contribui la crearea unei imagini asupra comportamentului de cumpărare al românilor.
  4. Ocazia să influențezi deciziile marilor companii și instituții pentru adaptarea produselor și serviciilor, astfel încât acestea să satisfacă mai bine dorințele și nevoile tale.
  5. Participarea la un studiu internațional prestigios.

Cum mă înscriu?

Gospodăriile sunt recrutate conform unor criterii socio-demografice concrete: localitatea de domiciliu, numărul de persoane și vârsta capului de gospodărie. Poți obține detalii la numărul 0800 030 101 sau completând formularul de contact.

ATENȚIE: O gospodărie poate avea un singur cont la Panel GfK. 
În cazul înregistrărilor multiple cu aceeași adresă de domiciliu, aceleași date de contact, aceeași indivizi, produse identice raportate, etc gospodăriilor vor fi excluse din studiu și punctajul anulat, fără a avea dreptul la vreo recompensă.
 

 

Istoricul Panelului de Gospodării România

  1. A debutat în 1997 cu un eșantion reprezentativ național de 1.000 de gospodării.
  2. În anul 2001 eșantionul s-a dublat, iar începând cu 2007 eșantionul a fost mărit la 2.200 gospodării selectate din punct de vedere socio-demografic.
  3. Din 2013, dimensiunea eșantionului a crescut la 3000 de gospodării.
  4. Din 2022, 6000 de gospodării participă la studiu.
  5. Studiul se bazează pe înregistrarea zilnică a tuturor cumpărăturilor, ce acoperă 400 de categorii de produse de larg consum: alimente, băuturi, produse de îngrijire personală, produse pentru curățenia locuinței, hrană pentru câini și pisici.