Recompense

Contribuția participanților la Panelul de Gospodării este decisivă pentru succesul acestui studiu de piață. Pentru a te recompensa, îți punem la dispoziție un catalog cu produse variate și utile în fiecare gospodărie. Punctele obținute din colaborarea cu GfK pot fi folosite pentru a alege produse interesante și de calitate. Puteți consulta oferta de cadouri din acest an, accesând linkul către Catalogul de cadouri GfK în format pdf. Aici veți găsi și detalii despre sistemul de recompensare.

Catalogul_de_cadouri

Cum pot obține puncte?

  • Completarea sau actualizarea anuală a chestionarului demografic este recompensată cu 50 de puncte, dacă este completat la timp.
  • Scanarea zilnică a produselor achiziționate și consumate din producție proprie este răsplătită cu 32 puncte pe săptămână.
  • Sunt acordate puncte și dacă o gospodărie este plecată în vacanță (4 puncte), nu a efectuat niciun act de cumpărare în timpul săptămânii respective (4 puncte) sau există probleme de sănătate care necesită spitalizare (4 puncte). Condiția esențială este ca aceste situații să fie semnalate la timp. Dacă nu a fost raportată niciuna dintre situațiile de mai sus, gospodăria primește 0 puncte.
  • Săptămânal se acordă 4 puncte pentru fidelitate și 4 pentru energie electrică/ acces internet. Pentru săptămânile în care nu a fost raportată niciuna dintre situațiile: cumpărături, fără cumpărături, vacanță, spitalizare gospodăria primește 0 puncte.
  • Expedierea a 10 etichete ale produselor pentru care nu deținem informații în Panel îți aduce 100 de puncte. Aceste puncte sunt acordate trimestrial și te rugăm să citești cu atenție condițiile care trebuie îndeplinite la pagina 3 din Catalogul_de_cadouri
  • Recomandarea unei noi gospodării care a fost acceptată în Panel este recompensată cu 100 de puncte, doar dacă a raportat activitate (Cumpărături, Consum producție proprie, În vacanță/ Vacanță, Spitalizare/ Afecțiune, Fără cumpărături) în minimum 20 de săptămâni.
  • Deoarece interesul pentru membrii Panelului de Gospodării este crescut și opinia ta este importantă, ocazional, vei fi invitat să participi la diverse studii despre produse și servicii. Pentru cooperare vei fi recompensat cu puncte, în funcție de durata și domeniul studiului.

Când și cum îți poți alege cadoul?

Oricând pe parcusul anului, gospodăriile își pot alege cadouri pe baza punctelor acumulate. Poți face comandă prin intermediul adresei de e-mail info_myscanro@gfk-cps.com sau sunând la
Tel Verde: 0800 030 101.