Česta pitanja

CP | General

GfK je jedna od najvećih istraživačkih kompanija u Srbiji i jedna od najvećih u svetu. GfK Beograd posluje u Srbiji duže od 20 godina u oblasti marketinga i istraživanja. Više o kompaniji možete naći na Internet stranici www.gfk.com/sr-rs/

Panel domaćinstava (GfK Consumer Panel) je istrazivanje koje GfK sprovodi po standardizovanoj metodologiji u više od 20 zemalja.  Panel domaćinstava prikuplja podatke o kupovinama robe široke potrošnje, te koristeći inovativne tehnologije agregira prikupljene informacije u suštinske nalaze i preporuke koje kompanijama pomažu da unaprede svoju ponudu i izbor potrošača.

GfK MyScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK za potrebe istraživanje tržišta. Svrha MyScana je da prikuplja podatke o kupovini robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela domaćinstava.

Informacije o Vama i Vašem domaćinstvu su nam potrebne radi pravilne statističke raspodele uzorka. Podaci koje nam dostavite neće biti tretirani pojedinačno već agregirano sa podacima ostalih učesnika MyScan projekta. GfK preduzima sve organizacione i tehničke mere u cilju zaštite Vaših ličnih podataka. Ovo uključuje tehničke, fizičke i administrativne mere bezbednosti. Svi prikupljeni podaci će biti šifrovani i bezbedno preneti na server.  Prikupljeni podaci čuvaju se na serverima GfK. Pristup prikupljenim podacima samo i isključivo imaju zaposleni u GfK u okviru postojećih obaveza poverljivosti. Svi podaci koje biste nam dostavili su strogo poverljivi i biće tretirani kao poslovna tajna.

Ukoliko se nekom od Vaših prijatelja ili poznanika dopada MyScan aplikacija možete ih preporučiti preko našeg Portala. Kada se ulogujete na Portal imate opciju Vaš nalog i u polje preporučite domaćinstvo unesete e-mail domaćinstva koje želite da preporučite. Nakon toga domaćinstvo će dobiti poziv da se registruje. Ukoliko budete imali neke nejasnoće možete nas kontaktirati putem besplatnog telefonskog broja (0800 151 151) ili nam pošaljite mail (panel.domacinstava@gfk-cps.com). Mi ćemo se potruditi da Vaši prijatelji dobiju sve neophodne instrukcije o MyScan-u u najkraćem roku, kao i da Vi budete adekvatno nagrađeni za svoje napore.

Panel domaćinstava je kontinuirano istraživanje i u Srbiji ovo istraživanje traje već 20 godina. Vaša odluka da sa nama podelite informacije o kupovinama svoga domaćinstva je dobrovoljna i Vi odlučujete koliko će naša međusobna saradnja trajati. Tokom pomenute saradnje GfK ni koji način neće uticati na Vaše kupovne navike (neće uticati na to koliko kupujete, šta, kada, gde…). Svrha ovog istraživanja je da objektivno sagleda ponašanje potrošača u Srbiji a ne da utiče na formiranje tržišta.

Učešće u MyScan istraživanju je dobrovoljno i domaćinstvo može u bilo kom trenutku da prekine saradnju. Dovoljno je da nas o Vašoj odluci o prestanku saradnje obavestite na besplatan telefonskih broj (0800 151 151) ili nam pošaljite mail (panel.domacinstava@gfk-cps.com).

Narudžbine prikupljene zaključno sa poslednjim danom u mesecu biće isporučene do kraja narednog meseca, ali usled otežane situacije prilikom nabavke poklona, moguće je da će se vreme za slanje poklona produžiti. Naravno, trudićemo se da poklon isporučimo u najkraćem roku i ukoliko ne budemo bili u mogućnosti da izvršimo isporuku kontaktiraćemo Vas i ponuditi zamenu za neki dostupan proizvod iz našeg kataloga.

Veoma nam znači kada skenirate QR kod sa vašeg računa radi lakšeg prepoznavanja proizvoda. Ukoliko ne možete da skenirate QR kod, molimo vas da nam slikate račun. I u slučaju da nemate račun, svakako možete da skenirate sve artikle iz te kupovine.

Kupovina na promociji podrazumeva da ste:

  • uz kupljeni proizvod dobili još jedan besplatno (1+1 gratis)
  • uz kupljeni proizvod dobili poklon
  • proizvod kupili zbog učestvovanja u nagradnoj igri
  • po ceni regularnog kupili veće pakovanje
  • proizvod kupili po sniženoj (akcijskoj) ceni
  • kupili proizvod na bilo kakvoj drugoj promociji ili akciji