Rólunk

A Consumer Panel Hungary GfK Kft. több, mint 30 éve végez piackutatásokat Magyarországon. Korábban a GfK Hungária piackutató intézet részeként, majd 2024 januárjától a szintén több, mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező angol YouGov vállalatcsoport részeként.
 
A Consumer Panel Services (CPS) kiváló módszerrekkel és szakértelemmel folytatja a már korábban is tőle megszokott professzionális tevékenységét és támogatja ügyfelei nemzetközi és hazai marketingdöntéseit.   
A korábbi tulajdonos, GfK Hungária Piackutató Intézetet 1989-ben alapította meg a GfK Csoport osztrák leányvállalata, az akkori Fessel-GfK. A cégnél közel 100 főfoglalkozású alkalmazott és több száz kérdezőbiztos tevékenykedett.  Az Intézet 1993 januárjától egy speciális témájú, ún. panelkutatást kezdett el, amely a háztartások bevásárlási szokásait vizsgálja.
A kutatásról további információt a „Háztartáspanel” menüpont alatt talál.  Ha többet szeretne megtudni a CPS csoportról, kérjük, látogassa meg honlapunkat: https://www.gfk-cps.com/