Kérdések és válaszok

Általános információk

Hungary General Public

Az együttműködés alatt arra kérjük, hogy a megszokott vásárlási rutinját ne változtassa meg, és a háztartás minden kis- és nagy bevásárlását rögzítse, akár online vásárolt, akár üzletben vagy a piacon. A megvásárolt termékek közül a napi fogyasztási cikkeket kérjük rögzíteni.

Mik azok a napi fogyasztási cikkek?

 • friss és csomagolt élelmiszerek
 • mosó- és tisztítószerek
 • személyes higiéniai termékek
 • vonalkóddal rendelkező vitaminok, immunerősítők, étrend-kiegészítők
 • kutya- és macskaeledel

Az alkalmazáson belül külön kérjük rögzíteni a vonalkódos és a vonalkód nélküli, azaz a kimért termékeket.

Az adatok rögzítésére két lehetőség áll a tagok rendelkezésére. Ha Ön rendelkezik okostelefonnal vagy tablettel, abban az esetben a vásárlások rögzítése a GfK MyScan alkalmazás használatával történik. Amennyiben nem rendelkezik ilyen eszközzel, akkor a kutatásban résztvevő háztartások számára egy könnyen használható vonalkód leolvasó eszközt (ún. szkennert) biztosít a GfK, mely segítségével tudják rögzíteni a napi bevásárlásaikat.

A kutatásban történő részvétel önkéntes, bármikor indoklás nélkül megszüntethető. A háztartáspanellel történő együttműködés nem jelent semmilyen további kötelezettséget. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, a panelba történő belépés után nem kérjük, hogy változtassa meg addigi vásárlási szokásait (pl. vásároljon több "akciós csomagot”), sőt…

Ha csak pár pont hiányzik az Ön által kiválasztott termék megrendeléséhez, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi elbírálás után megelőlegezzük a szükséges pontokat, amennyiben rendszeresen rögzíti vásárlásait.

Ha az Ön közreműködésével új háztartáspaneltagot köszönthetünk, azt Önnek bónusz pontokkal jutalmazzuk. Amennyiben az ajánlott háztartás eredményesen együttműködik (legalább három hónapon keresztül rögzíti a vásárlásait), virtuális számláján jóváírunk annyiszor 300 pontot, ahány együttműködő új háztartást beszervezett nekünk.

 • weboldalunkon keresztül: Kapcsolat
 • telefonon:  06 80 911 056 hétköznapokon 10 és 18 óra között ingyenesen hívható zöldszám
 • e-mailen: haztartaspanel@gfk.com
 • Regisztrációhoz kattintson IDE

A kutatásban történő részvétel önkéntes, a háztartás indoklás nélkül bármikor, írásos formában (e-mailben vagy levélben) kérheti paneltagságának megszüntetését, ekkor háztartását inaktiváljuk rendszerünkben és ezzel paneltagsága megszűnik.

Adatvédelmi és adatkezelési elveinkről bővebben az Adatvédelem, adatkezelés részben olvashat.

Fontos információk a rögzítéssel kapcsolatban

Hungary General Details

A napi fogyasztási cikkeket kérjük rögzíteni. Részletes termékinformációkat itt tudja megnézni: kategórialap

Igen, van. Ami nem napi fogyasztási cikk, mint pl.: a ruházat, kerti eszközök, bútor, játékok stb. De nem kell rögzíteni a tankolást sem, illetve a vényköteles gyógyszereket sem. Ha Ön ételt rendel, vagy étteremben fogyaszt valamit, azt sem kérjük rögzíteni.

A promóció minden olyan kedvezmény, amit a kereskedő vagy szolgáltató ad a vásárlóinak. Ez lehet %-os kedvezmény, 1-et fizet 2-öt kap vagy kis ajándéktermék a megvásárolt termék mellé. De minden annak számít, amit Ön úgy gondolt, hogy az kedvezmény volt az Ön számára.

Ha promóciós terméket vásárolt, mindig azt az árat adja meg, amennyiért megvette.

Jutalmak - Pontgyűjtés és pontbeváltás

Hungary Rewards Public


Egy újonnan belépő Háztartás egy év alatt 1200-1500 pontot tud gyűjten, amit értékes ajándékokra és utalványokra tud beváltani. Az alábbiakban elolvashatja, hogy mit kell tennie érte:

 • Minden új Háztartást, aki belép a panelba pontokkal jutalmazzuk
 • Ha minden héten elküldi a vásárlási adatait, heti pontjain kívül, havi bónuszt is jóváírunk
 • Figyelembe vesszük a vonalkód leolvasó áramfogyasztását vagy az applikáció wifi, ill. mobiladat használatát, amit pontokkal kompenzálunk
 • Ha egyéb, általunk küldött kérdőívet is kitölt, akkor az adott kérdőíven szereplő pontszámot is hozzáadjuk egyenlegéhez
 • Amennyiben Ön új háztartást ajánl nekünk, további pontokat írunk jóvá. (Részletekért kérjük, tekintse meg a "Ha másnak is ajánlom az együttműködést - miért jó ez nekem?" menüpontot)

 

Ha értesít bennünket arról, hogy pl. jövő héten elutazik vagy 2 hét múlva 3 hétig kórházban lesz, de utána ismét tudja rendszeresen rögzíteni az adatokat, ugyanúgy jóváírjuk a 15 pontot egyenlegén. Kérjük, ilyen esetekben mindenképp tudassa velünk, hogy melyik héten és miért nem tud adatot küldeni nekünk, hogy információnk legyen arról, miért nem rögzít vásárlásokat.  Az értesítést az applikáción keresztül tudja elküldeni. A Távollét jelentése menüpontban tudja kiválasztani, hogy milyen ok miatt nem küld adatot és be tudja jelölni az időintervallumot is.

Pontegyenlegét bejelentkezés után bármikor megtekintheti a weboldalon és az applikáció nyitóoldalán.

Az összegyűjtött pontjait az Ajándékkatalógus menüpont alatt bármikor beválthatja. A kiválasztott ajándékot megrendeléstől számítva 1-1,5 hónapon belül eljuttatjuk Önnek. 

Ilyen esetben kérjük, hogy mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztatni tudjuk a további teendőkről.

Az együttműködést indoklás nélkül bármikor felmondhatja. Reméljük, ez minél később fog megtörténni. Természetesen, az együttműködés felmondásáig összegyűjtött pontjai nem vesznek el, a felmondástól számítva 25 napja van beváltani.