Vegyen részt Ön is kutatásunkban, amely a magyarországi háztartások vásárlási szokásait vizsgálja. Vásárlási adatokért pontokat adunk, melyeket értékes termékekre, utalványokra tud beváltani. További részleteket az együttműködésről és a pontgyűjtésről a Hasznos információk / GYIK menüpont alatt talál. Tekintse meg aktuális Termékkatalógusunkat.

Továbbá rendszeresen rögzítő paneltagjaink között évente kétszer sorsolást tartunk, ahol 100 db 10.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki. Jelentkezem

Rögzítse vásárlásait könnyedén

Vásároljon

megszokott módon

Rögzítse

vásárlásait

Gyűjtse

a jutalompontokat

A GfK Piackutató Intézet több mint 25 éve végez felmérést a magyar háztartások körében a napi fogyasztási cikkek (élelmiszerek, háztartási vegyi áru, gyógyszer, stb.) vásárlásaival kapcsolatban.
Ezt a felmérést úgynevezett panelkutatás keretében végzi, melynek alapja a háztartáspanel.

A háztartáspanel az Intézettel állandó kapcsolatot fenntartó háztartásokból áll, melyek folyamatosan beszámolnak napi fogyasztási cikk vásárlási szokásaikról:
A háztartást vezető személy(ek) rögzítik a bevásárlás körülményeit (pl. fizetés módja, vásárlás összege és helyszíne), illetve részletes adatokat rögzítenek a megvásárolt termékekkel kapcsolatban (mennyiség, ár, esetlegesen termékjellemzők).